1. Skip to navigation
 2. Skip to content
 3. Skip to footer

Flåmsbana

Bookingsystem

Screentek utvikler skreddersydde bookingsystemer, og selger egenutviklede standardløsninger for turbooking for reiseliv. Screenteks standardprodukt Screenbooking er en avansert bookingløsning spesielt utviklet for å håndtere sammensatte produkter som rundturer og andre reiser som inneholder både overnatting, aktiviteter og transport.

Du kan lese mer om bookingsystemet Screenbooking her

Vi har over 10 års erfaring med å lage bookingløsnigner, og vi kjenner derfor til de fleste utfordringer som må løses når en bookingløsning skal settes i produksjon.

Et komplett bookingsystem!

Om du er ute etter en ferdig løsning som gir deg mulighet til å skreddersy rundturer, selge sammensatte produkter og øke ditt nettsalg, eller om du ønsker en skreddersydd løsning som dekker dine spesielle behov, kan Screentek både hjelpe deg med rådgivning og systemutvikling.

Screenteks bookingsystem gir deg en enkel oversikt over dine produkter, og du kan enkelt sette sammen turer og innhold som øker verdien ved at det blir synlig og tilgjengelig for dine kunder.


Skjermbilde av Screenbooking

Hvem passer Screenbooking for ?

Screenbooking passer for turoperatører, hoteller, transportører, aktivitetsleverandører og andre bedrifter som ønsker å tilby kundene en sammensatt reiseopplevelse. Løsningene håndterer ordre, betaling, kapasitet, agenter og presentasjon av turene.

Hva kan våre bookingsystemer gjøre ?

Screenbooking gir deg mulighet til å sette sammen turer med både egne og samarbeidspartneres produkter, slik at sluttkunden får en enkel og god presentasjon av turen. Med Screenbooking kan du enkelt:

 • Legge inn produkter med periodiserte priser.
 • Bygge sammensatte turer basert på tilgjengelige produkter.
 • Sørge for at turen tilpasses til kundens valg av aktiviteter og tillegg.
 • Håndtere kapasitet - Live eller ved allotment.
 • Gi egne bookingsider for agenter og partnere.
 • Gi rabatter til brukere eller grupper.
 • Gi ulike brukere differensiert tilgang til turer og priser.
 • Håndtere betaling og avbestillinger.
 • Sette opp live integrasjon mot SynXis hotellsystem.
 • Distribuere dine produkter til egne og samarbeidspartneres nettsider.
 • + mye, mye mer.. 

Hvem er våre kunder ? 

Vi har levert bookingløsninger til en rekke kunder, både skreddersøm og standardprodukter. Våre kunder er bland annet Fjord Tours, De historiske hotel og spisesteder, Flåmsbana, Sognefjorden, Statsraad Lehmkuhl, Bergen Sportsreiser og Fjord travel norway.

Våre løsninger er bland de mest avanserte og fleksible i bransjen. Etter over 10 år kjenner vi bransjen godt og kan bidra med gode løsninger på dine utfordringer.

Som en av våre kunder sa : "Det er herlig å snakke med utviklere som forstår hva jeg trenger med en gang!"

Ønsker du mer informasjon om booking?

Trenger du en løsning for turbooking? Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg med informasjon om bookingløsninger eller for tilbud. Vi kan også presentere løsningen i møte med deg. Screentek as har kontorer sentralt i Bergen og Oslo.

Ring oss i dag: 55 29 61 00

Ja, takk. Kontakt meg vedr. bookingløsninger!