1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to footer

Kursbooking (og eventbooking) system

Screentek kursbooking ivaretar alle sider ved kurs og arrangement, fra visning på din webside, til påmelding og deltakeradministrasjon. Dette er en kursbooking løsning som sparer bedriften for tid og gir bedre oversikt over pågående og planlagte arrangementer. 

Kursbooking kan kjøpes separat eller som del av Screenbooking bookingsystem, som er en omfattende bookingløsning for reiser, overnatting, aktiviteter og altså kurs, med mer. Screentek har arbeidet med webbaserte bookingløsninger i nærmere 15 år og leverer også skreddersøm, dersom du skulle trenge det for å få til en mest mulig optimal bookingprosess.

Kursbooking er et bookingsystem for kurs og arrangement, som gjør hverdagen enklere for virksomheter som har kurs som sin hovedvirksomhet, men som også passer glimrende for de mange bedrifter som arrangerer frokostmøter, kurs og samlinger på mer eller mindre regelmessig basis.

Kursbooking gir bedre oversikt både for deg som arrangør og for dine kurs- og møtedeltakere. I tillegg sparer du tid og penger.

Funksjoner som inngår i kursbooking /eventbooking:

  • Widgets for dynamisk visning av kurssider på ditt nettsted, på flere nivåer, avhengig av ditt behov. Kursbooking viser din kurskalender, dine kurskategorisider og den enkelte kursside, med til en hver tid riktig informasjon.
  • Dynamisk visning av oppdatert kurspåmeldingsskjema, på den enkelte kursside.
  • Online betaling eller fakturering av kurs.
  • Mottak og administrasjon av kurspåmeldinger med lister over deltakere.
  • Bekreftelse av kurspåmelding og påminnelser om kurset definerte dager før det går av stabelen.
  • Utskrift av flotte kursbevis eller sertifikater til deltakere, til printer eller pdf fil, som kan sendes til detakerne.


Trenger du en kursbooking løsning ?

Kontakt oss idag for mer informasjon. Bruk gjerne skjemaet til høyre eller ring oss på telefon +47 55296100. Vi har kontorer i Bergen, Oslo og Trondheim.

Screentek utvikler også andre systemer, basert på vår bookingkompetanse. Les gjerne mer om vårt bookingsystem for turer og pakker og vår gavekortløsning.

Ring oss i dag: 55 29 61 00

Ja, takk. Jeg ønsker GRATIS demo av Kursbooking!!