1. Skip to navigation
 2. Skip to content
 3. Skip to footer

Intern /studentoppgave

  

Screentek er et Bergensk webutviklingselskap som utvikler og selger løsningene Screenbooking (bookingløsning for turer og pakker) og imageshop (Digital Asset Management) i Norge og internasjonalt.

Vi betjener kjente kunder både i og utenfor Norge, slik som Color Line, Fjord Tours, Nutreco, Stena Fastigheter, Svenska Hanbollsforbundet, mv..

Screentek er søsterselskap av markedsføringsbedriften Synlighet og til sammen sysselsetter virksomhetene drøye 40 medarbeidere.

Løsningene våre utvikles i sin helhet av vårt team i Bergen, så vel frontend som backend. Teamet vårt leverer også daglig kundestøtte på løsningene.

For å bli inspirert og bedre kjent med studentmiljøet vil vi gjerne utlyse muligheten for å jobbe som intern hos oss eller for å skrive oppgave om utfordringer vi arbeider med, under vår veiledning.

Screentek står overfor mange spennende oppgaver for produktene våre i tiden fremover, slik som:

· Generell utvikling og styrking av funksjonalitet
· Styrking av løsningenes brukeropplevelse og deres støtte til kunders arbeidsprosesser
· Videreutvikle systemene til selvbetjeningsløsninger
· Innføring av kunstig intelligens for å støtte brukernes arbeidsprosesser

Ønsker du å bli vurdert som mulig intern eller kandidat for oppgaveskrivning (større prosjektoppgave, Bachelor oppgave eller masteroppgave), ber vi om at du sender oss en skriftlig henvendelse med CV, hva du ønsker å få ut av samarbeidet og hvorfor Screentek skal vurdere deg som kandidat.

Sommerjobb som programmerer

Vi utlyser også sommerjobb for deg som ønsker å arbeide med relevante oppgaver i sommerferien. Se eget oppslag for sommerjobb her: http://www.screentek.no/stilling/sommerjobb

Søknadsfrist Intern /oppgaveskriving :30. august juni 2017

Send inn din henvendelse /søknad her:

  Ring oss i dag: 55 29 61 00

  Vi har for tiden
  ledig SOMMERJOBB SOM PRORAMMERER

  se ledige stillinger

  Tips en venn om sillingen!