1. Skip to navigation
  2. Skip to content
  3. Skip to footer

Sommerjobb som programmerer (evt. intern /studentoppgave)

  

Screentek er et Bergensk webutviklingselskap som utvikler og selger løsningene Screenbooking (bookingløsning for turer og pakker) og imageshop (Digital Asset Management) i Norge og internasjonalt.

Vi betjener kjente kunder både i og utenfor Norge, slik som Color Line, Fjord Tours, Nutreco, Stena Fastigheter, Svenska Hanbollsforbundet, mv..

Screentek er søsterselskap av markedsføringsbedriften Synlighet og til sammen sysselsetter virksomhetene drøye 40 medarbeidere.

Løsningene våre utvikles i sin helhet av vårt team i Bergen, så vel frontend som backend. Teamet vårt leverer også daglig kundestøtte på løsningene.

For å bli inspirert og bedre kjent med studentmiljøet vil vi gjerne utlyse muligheten for sommerjobb, internship evt oppgaveskriving for Screentek.

Vi står overfor mange spennende oppgaver for produktene våre i tiden fremover, slik som:

· Generell utvikling og styrking av funksjonalitet
· Styrking av løsningenes brukeropplevelse og deres støtte til kunders arbeidsprosesser
· Videreutvikle systemene til selvbetjeningsløsninger
· Innføring av kunstig intelligens for å støtte brukernes arbeidsprosesser

Vi har først og fremst ledige oppgaver innenfor programmeringsfaget og i tråd med oppgavene som er listet over, men for studenter vil vi tilpasse arbeidet til de forutsetninger som den enkelte måtte ha.

De viktigste teknologiene vi arbeider med i det daglige er:

C#.NET/ASP.NET MVC
MS Sql server, MySQL server
Javascript, HTML, CSS, React.js, JQuery
IIS og Azure

For sommerjobb anser vi perioden medio juni og ut juli til å være mest aktuell. Evt utvidelse utover i august kan vurderes.

Vi vil foretrekke kandidater som er kommet et stykke i studiet eller som kan kompensere for studiekompetanse med praktisk utviklingskompetanse.

Om dette passer din status, planer og interesser, så hører vi gjerne fra deg. Vi vil be om at du utarbeider en skriftlig søknad med begrunnelse for hvorfor du er en god kandidat for utfordringen, og hvordan du spesielt kan bidra, samt vitnemål fra videregående og nåværende studium.

Intern /oppgaveskriving

Vi søker også kontakt med studenter som kan tenke seg å jobbe som intern eller som i forbindelse med studiene skal skrive en større prosjektoppgave, bacheloroppgave eller masteroppgave.  Se oppslag om dette her: http://www.screentek.no/stilling/intern-studentoppgave

For evt spørsmål, kontakt gjerne daglig leder Torbjørn Hansen på e-post eller telefon 900 55 207.

Søknadsfrist sommerjobb: 11. juni 2017

Søk sommerjobb her:

Ring oss i dag: 55 29 61 00

Vi har for tiden
ledig SOMMERJOBB SOM PRORAMMERER

se ledige stillinger

Tips en venn om sillingen!